Известие

Collapse
No announcement yet.

дюзи от 2.0 на 1.7 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дюзи от 2.0 на 1.7 155

става дума за верижните има ли някаква разлика и взаимнозаменяеми ли са и от 1.8.моя двигател е 1.7 и дали стават от другите верижни и ще се промени ли нещо във вървежа

За трансплантация от 1.8 8v на 1.7 мисля че няма да има никакви ядове - всичко е почти еднакво, така че трябва да станат. Виж, за 2.0 вече не съм толкоз сигурен ... може да има разлика в дебита там. Ама пробвай - със сигурност ще понавървява повечко (и ще гори повече де...), ма кеф цена няма
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Нищо няма да се промени - еднакви са.
      0 280 150 702 - 195 см3 \ 3 бар \ 16 ом\ \БОШ\
      Алфа номера - 7626715 и 60513338.
      На 3.0 12V 164 са същите.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Ако искаш по-големи, мисля стават от Пунто ГТ(240цц), но ще трябва регулатор за горивото да смениш и въздуха да засилиш, и ЕКУ-то да пипнеш и . . . . .
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Ако искаш по-големи, мисля стават от Пунто ГТ(240цц), но ще трябва регулатор за горивото да смениш и въздуха да засилиш, и ЕКУ-то да пипнеш и . . . . .
          що ти големите какво ще вкарват???

Инжекторите на 1.7,1.8,2.0 8в са еднакви

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            що ти големите какво ще вкарват???

Инжекторите на 1.7,1.8,2.0 8в са еднакви
            БенДзин, ако има още много неща пипнати, иначе няма смисъл
            Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              БенДзин, ако има още много неща пипнати, иначе няма смисъл
              ами то само с повече бензин само разхода ще се вдигне
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                ами то само с повече бензин само разхода ще се вдигне
                С повече бензин само ще се "дави" двигателя и ще работи на преобогатена смес (същото е)... А от тук нагар по свещите ,клапани и тн...
                За да се подава повече гориво ,то трябва да е компенсирано с подаването на повече въздух за да се запари някакъв ланда коефициент или нещо такова...Как ще се подаде повече въздух обаче на атмосверен двигател след като сам си го засмуква!?
                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

И аз имам въпрос със сегашните дюзи 190 кубиковите колко % от капацитета им ползва 1,7 двигателя та да се слагат по големи 240кубикови да кажем
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

spored mene az smenih mnogo diuzi ot mnogo marki koli i modeli no praktikata pokaza 4e za 1.7 8v i 1.8 8v nai dobri rezultati davat diuzi ot reno megan co4 2.0 16 v te sa plasmasovi imat 4 otvora zagriavat po-malko i razpra6avat benzina mnogo po dobre rezultat-kolata varvi mnogo pove4e i gori po malko montirat se vednaga i bez nikakvi dorabotki i pri diagnostika i samodiagnostika ne ot4itat gre6ki
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                      spored mene az smenih mnogo diuzi ot mnogo marki koli i modeli no praktikata pokaza 4e za 1.7 8v i 1.8 8v nai dobri rezultati davat diuzi ot reno megan co4 2.0 16 v te sa plasmasovi imat 4 otvora zagriavat po-malko i razpra6avat benzina mnogo po dobre rezultat-kolata varvi mnogo pove4e i gori po malko montirat se vednaga i bez nikakvi dorabotki i pri diagnostika i samodiagnostika ne ot4itat gre6ki
                      А за 16V дали става тая далавера с дюзите от рендето?
                      За колата от подписа....питам
                      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        дай бош номер, защото мен отдавна ме сърби да пробвам с инжектори от новите 16 мотори на алфа - нашите инжектори са като тези отляво, а новите 16в са с такива като на картинката в средата http://www.injectordynamics.com/Bosch%20Injectors.jpg

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Пробваи да сложиш от тия оранжевите например от 156 2.0 16V 155.
                          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 19:18.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                            Моита кола е със алуминеивия капак и сложих дюзи от 156 1.6 със пластмасовия капак която е от тия оранжевите със четирите отвора.
                            и каква промяна имаше?

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

nomer v momenta niamam no utre 6te opitam da go pro4eta originalnite to4no taka biaha kato tazi ot liavo na kartinkata a tezi sega sa kato tazi v sredata i sa tozi bejov zviat a predi edna godina imah edna 156 2000 16 v biaha originalno takiva kato tazi v sredata na kartinkata no 4erveni na zviat ne znam dali ima znacenie i ne znam no mislia 4e ne vsi4ki 16 v motori imat takiva za6toto imah iedna 145 2000 16 v 150cv originalno be6e s kato tazi ot liavo metalni 4eren zviat ako sam naru6il niakoe ot pravilata na foruma e nevolno tuk sam ot 2 dni i ne mi poznato vsi4ko

Колега, за последен път ти се отправя предупреждение за писане на кирилица !!! Ако нямаш инсталирана на компютъра си, то ползвай вградената такава във форума !
                              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:06. Основание: предупреждение
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X